Goedkope fietsverzekering

Meer informatie over een goedkope fietsverzekering

FietsverzekeringHier vertellen wij u meer welke soorten goedkope fietsverzekeringen er zijn. Bij ons betaald u de premie eenmalig en bent u met uw fiets verzekerd voor de rest van de gekozen looptijd.

De driejaars fietsverzekering alleen diefstal dekking.

U kunt een driejaars fietsverzekering alleen Diefstal dekking afsluiten voor fietsen jonger dan vier jaar. Het is ook mogelijk om tweedehands fietsen te verzekeren via deze dekking. De verzekeringspremie van deze verzekering wordt gebaseerd op de daadwerkelijk nieuwwaarde van uw fiets. Als u een tweedehands fiets wilt verzekeren dient u te kijken naar de originele nieuwwaarde van de desbetreffende fiets. Wanneer u fiets gestolen word krijgt u dan ook de gehele nieuwwaarde van de fiets uitgekeerd. U dient er wel voor te zorgen dat uw fiets goed beveiligd is door bijvoorbeeld een goedgekeurd slot. 

Wij geven het advies om altijd de originele notaís van uw sloten en fiets goed te bewaren. Zodat in geval van bewijs u dit altijd kunt aantonen.

De driejaars fietsverzekering diefstal + beschadiging

Deze driejaars dekking diefstal en beschadiging kunt u afsluiten voor fietsen jonger dan 4 jaar. Het is ook mogelijk om een tweedehands fiets te verzekeren onder dezelfde voorwaarden als een nieuwe fiets. Het belangrijkste bij deze dekking is de nieuwwaarde van de verzekering voor zowel een nieuwe als een tweedehands fiets. U dient er goed op te letten dat bij een tweedehands fiets u de originele nieuwwaarde dient op te geven van de fiets. Bij een eventuele diefstal van de fiets word dan de gehele nieuwwaarde uitgekeerd.

Wij geven het advies om altijd de originele notaís van uw sloten en fiets goed te bewaren. Zodat in geval van bewijs u dit altijd kunt aantonen.

De vijfjaars fietsverzekering diefstal en beschadiging

Een vijfjaars fietsverzekering diefstal en beschadiging is bij ons de  meest uitgebreide en langst lopende fietsverzekering die mogelijk is om af te sluiten. Deze verzekering kan bij ons alleen afgesloten worden voor nieuwe fietsen jonger die maximaal 1 jaar oud zijn en waarvan u de eerste eigenaar bent. De premie van de fietsverzekering wordt gebaseerd op de nieuwwaarde van de fiets. Indien er sprake is van diefstal van uw fiets, krijgt u dan ook de nieuwwaarde uitgekeerd.

Wij geven het advies om altijd de originele notaís van uw sloten en fiets goed te bewaren. Zodat in geval van bewijs u dit altijd kunt aantonen

Belangrijk.
Indien u een fiets gekocht heeft onder actie voorwaarden dient u de fiets altijd te verzekeren tegen de originele nieuwwaarde en niet tegen de actieprijs.


Fietsverzekering berekenen

Het Verzekeringscenter garandeert de goedkoopste fietsverzekering, wij zijn de absolute specialist in goedkope fietsverzekeringen.

Bereken nu zelf hierboven de goedkoopste premie voor de verzekering van uw fiets.
 

Nieuws

Online verzekeren!

Online verzekeren via internet kan vanuit

Alle maatschappijen

Tags

Goedkoop verzekeren
Goedkoopste verzekeringen
Goedkope verzekeringen

Snelmenu


(c) Copyright 2005 - 2018, www.verzekeringscenter.nl - Alle rechten voorbehouden.