Goedkope motorverzekering

Goedkoopste motorverzekeringMeer informatie over een goedkope motorverzekering

Iedereen die in het bezit is van een motor dient deze verplicht te verzekeren tegen mogelijke ongevallen. Via zo'n verplichte moterverzekering is de schade die u anderen toebrengt dan altijd verzekerd. Er zijn verschillende soorten motorverzekeringen en het hangt van de verzekeringsvorm af of de schade wel of niet zal worden vergoed door de verzekering. We onderscheiden de WA en de All Risk motorverzekering welke beide een andere aansprakelijksheidsvorm hebben.

In Nederland zijn er twee soorten verzekeringen voor de motor:

WA Motor verzekering
Een WA verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid)  is de simpelste en goedkoopste motorverzekering die wij in dit land kennen. Deze motorverzekering dekt enkel en alleen de schade die u (niet met opzet) aan anderen toebrengt. De kosten die u uzelf en uw voertuig toebrengt worden bij deze motorverzekering niet ook vergoed en deze zult u bij deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering dus ook zelf moeten voldoen.

All Risk Motorverzekering (Volledig Casco )
Een all risk motorverzekering, ook wel volledig casco verzekering genoemd  is de meest luxe onder de motorverzekeringen. Deze verzekering dekt niet alleen de schade die u aan anderen toebrengt maar ook de schade die u zelf oploopt. Daarom is dit ook de duurste motorverzekering.
 
De goedkoopste motorverzekering is dus de WA verzekering die alleen de schade van derden dekt, als u ook de schade van uzelf op de verzekering wilt verhalen dan kunt u kiezen voor een all risk motorverzekering, bij ons kunt u een goedkope WA motorverzekering afsluiten, maar ook een goedkope all risk motorverzekering. 

Bij ons kunt u de volgende

Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!

Bereken nu direct de lage premie voor uw motorverzekering door alle verzekeringen voor motoren met elkaar te vergelijken.

Motorverzekering berekenen

Het Verzekeringscenter garandeert de goedkoopste motorverzekering, wij zijn de absolute specialist in goedkope motorverzekeringen.

Bereken nu zelf de goedkoopste premie.

Nieuws

Online verzekeren!

Online verzekeren via internet kan vanuit

Alle maatschappijen

Tags

Goedkoop verzekeren
Goedkoopste verzekeringen
Goedkope verzekeringen

Snelmenu


(c) Copyright 2005 - 2018, www.verzekeringscenter.nl - Alle rechten voorbehouden.