Goedkope segwayverzekering

Goedkoopste segwayverzekeringMeer informatie over een goedkope segwayverzekering

Iedereen die in het bezit is van een segway dient deze verplicht te verzekeren tegen mogelijke ongevallen. Via zo'n verplichte segwayverzekering is de schade die u anderen toebrengt dan altijd verzekerd. Er zijn verschillende soorten segwayverzekeringen en het hangt van de verzekeringsvorm af of de schade wel of niet zal worden vergoed door de verzekering. We onderscheiden de WA en de All Risk segwayverzekering welke beide een andere aansprakelijksheidsvorm hebben.


In Nederland zijn er twee soorten verzekeringen voor de segway:

WA Segway verzekering
Een WA verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid)  is de simpelste en goedkoopste segwayverzekering die wij in dit land kennen. Deze segwayverzekering dekt enkel en alleen de schade die u (niet met opzet) aan anderen toebrengt. De kosten die u uzelf en uw voertuig toebrengt worden bij deze segwayverzekering niet ook vergoed en deze zult u bij deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering dus ook zelf moeten voldoen.

All Risk Segwayverzekering (Volledig Casco )
Een all risk segwayverzekering, ook wel volledig casco verzekering genoemd  is de meest luxe onder de segwayverzekeringen. Deze verzekering dekt niet alleen de schade die u aan anderen toebrengt maar ook de schade die u zelf oploopt. Daarom is dit ook de duurste segwayverzekering.
 
De goedkoopste segwayverzekering is dus de WA verzekering die alleen de schade van derden dekt, als u ook de schade van uzelf op de verzekering wilt verhalen dan kunt u kiezen voor een all risk segwayverzekering, bij ons kunt u een goedkope WA segwayverzekering afsluiten, maar ook een goedkope all risk segwayverzekering.
Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!

Bereken nu direct de lage premie voor uw segwayverzekering door alle verzekeringen voor de segway met elkaar te vergelijken.

Segwayverzekering berekenen

Het Verzekeringscenter garandeert de goedkoopste segwayverzekering, wij zijn de absolute specialist in goedkope segwayverzekeringen.

Bereken nu zelf de goedkoopste premie.

Nieuws

Online verzekeren!

Online verzekeren via internet kan vanuit

Alle maatschappijen

Tags

Goedkoop verzekeren
Goedkoopste verzekeringen
Goedkope verzekeringen

Snelmenu


(c) Copyright 2005 - 2018, www.verzekeringscenter.nl - Alle rechten voorbehouden.