Goedkope snorfietsverzekering

Goedkoopste snorfietsverzekeringMeer informatie over een goedkope snorfietsverzekering

Iedereen die in het bezit is van een snorfiets dient deze verplicht te verzekeren tegen mogelijke ongevallen. Via zo'n verplichte snorfietsverzekering is de schade die u anderen toebrengt dan altijd verzekerd. Er zijn verschillende soorten snorfietsverzekeringen en het hangt van de verzekeringsvorm af of de schade wel of niet zal worden vergoed door de verzekering. We onderscheiden de WA en de All Risk snorfietsverzekering welke beide een andere aansprakelijksheidsvorm hebben.
 
In Nederland zijn er twee soorten verzekeringen voor de snorfiets:

WA Snorfiets verzekering
Een WA verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid)  is de simpelste en goedkoopste snorfietsverzekering die wij in dit land kennen. Deze snorfietsverzekering dekt enkel en alleen de schade die u (niet met opzet) aan anderen toebrengt. De kosten die u uzelf en uw voertuig toebrengt worden bij deze snorfietsverzekering niet ook vergoed en deze zult u bij deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering dus ook zelf moeten voldoen.
 
All Risk Snorfietsverzekering (Volledig Casco )
Een all risk snorfietsverzekering, ook wel volledig casco verzekering genoemd  is de meest luxe onder de snorfietsverzekeringen. Deze verzekering dekt niet alleen de schade die u aan anderen toebrengt maar ook de schade die u zelf oploopt. Daarom is dit ook de duurste snorfietsverzekering.
 
De goedkoopste snorfietsverzekering is dus de WA verzekering die alleen de schade van derden dekt, als u ook de schade van uzelf op de verzekering wilt verhalen dan kunt u kiezen voor een all risk snorfietsverzekering, bij ons kunt u een goedkope WA snorfietsverzekering afsluiten, maar ook een goedkope all risk snorfietsverzekering. heeft.

Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!

Bereken nu direct de lage premie voor uw snorfietsverzekering door alle verzekeringen voor snorfietsen met elkaar te vergelijken.

Snorfietsverzekering berekenen

Het Verzekeringscenter garandeert de goedkoopste snorfietsverzekering, wij zijn de absolute specialist in goedkope snorfietsverzekeringen.

Bereken nu zelf de goedkoopste premie.

Nieuws

Online verzekeren!

Online verzekeren via internet kan vanuit

Alle maatschappijen

Tags

Goedkoop verzekeren
Goedkoopste verzekeringen
Goedkope verzekeringen

Snelmenu


(c) Copyright 2005 - 2018, www.verzekeringscenter.nl - Alle rechten voorbehouden.