Goedkope bromfietsverzekering

Iedereen die in het bezit is van een bromfiets dient deze verplicht te verzekeren tegen mogelijke ongevallen. Via zo'n verplichte bromfietsverzekering is de schade die u anderen toebrengt dan altijd verzekerd. Er zijn verschillende soorten bromfietsverzekeringen en het hangt van de verzekeringsvorm af of de schade wel of niet zal worden vergoed door de verzekering. We onderscheiden de WA en de All Risk bromfietsverzekering welke beide een andere aansprakelijksheidsvorm hebben.

In Nederland zijn er twee vormen van bromfietsverzekeringen:

WA bromfietsverzekering

Een WA verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid)  is de simpelste en goedkoopste bromfietsverzekering die wij in dit land kennen. Deze bromfietsverzekering dekt enkel en alleen de schade die u (niet met opzet) aan anderen toebrengt. De kosten die u uzelf en uw voertuig toebrengt worden bij deze bromfietsverzekering niet ook vergoed en deze zult u bij deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering dus ook zelf moeten voldoen.

All risk bromfietsverzekering (volledig casco)

Een all risk bromfietsverzekering, ook wel volledig casco verzekering genoemd  is de meest luxe onder de bromfietsverzekeringen. Deze verzekering dekt niet alleen de schade die u aan anderen toebrengt maar ook de schade die u zelf oploopt. Daarom is dit ook de duurste bromfietsverzekering.
 
De goedkoopste bromfietsverzekering is dus de WA verzekering die alleen de schade van derden dekt, als u ook de schade van uzelf op de verzekering wilt verhalen dan kunt u kiezen voor een all risk bromfietsverzekering, bij ons kunt u een goedkope WA bromfietsverzekering afsluiten, maar ook een goedkope all risk bromfietsverzekering.
 
Bij ons kunt u de volgende

Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!

Bereken nu direct de premie voor uw bromfietsverzekering

Bromfietsverzekering berekenen

Het Verzekeringscenter garandeert de goedkoopste bromfietsverzekering, wij zijn de specialist in goedkope bromfietsverzekeringen. Bereken nu zelf de goedkoopste premie.
 

Nieuws

Online verzekeren!

Online verzekeren via internet kan vanuit

Alle maatschappijen

Tags

Goedkoop verzekeren
Goedkoopste verzekeringen
Goedkope verzekeringen

Snelmenu


(c) Copyright 2005 - 2018, www.verzekeringscenter.nl - Alle rechten voorbehouden.