Goedkope brommerverzekering

Goedkoopste brommerverzekering!Iedereen die in het bezit is van een brommer dient deze verplicht te verzekeren tegen mogelijke ongevallen. Via zo'n verplichte brommerverzekering is de schade die u anderen toebrengt dan altijd verzekerd. Er zijn verschillende soorten brommerverzekeringen en het hangt van de verzekeringsvorm af of de schade wel of niet zal worden vergoed door de verzekering. We onderscheiden de WA en de All Risk brommerverzekering welke beide een andere aansprakelijksheidsvorm hebben.

In Nederland zijn er twee vormen van brommerverzekeringen:

WA brommerverzekering

Een WA verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid)  is de simpelste en goedkoopste brommerverzekering die wij in dit land kennen. Deze brommerverzekering dekt enkel en alleen de schade die u (niet met opzet) aan anderen toebrengt. De kosten die u uzelf en uw voertuig toebrengt worden bij deze brommerverzekering niet ook vergoed en deze zult u bij deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering dus ook zelf moeten voldoen.

All risk brommerverzekering (volledig casco)

Een all risk brommerverzekering, ook wel volledig casco verzekering genoemd  is de meest luxe onder de brommerverzekeringen. Deze verzekering dekt niet alleen de schade die u aan anderen toebrengt maar ook de schade die u zelf oploopt. Daarom is dit ook de duurste brommerverzekering.
 
De goedkoopste brommerverzekering is dus de WA verzekering die alleen de schade van derden dekt, als u ook de schade van uzelf op de verzekering wilt verhalen dan kunt u kiezen voor een all risk brommerverzekering, bij ons kunt u een goedkope WA brommerverzekering afsluiten, maar ook een goedkope all risk brommerverzekering. 
 
Bij ons kunt u de volgende

Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!

Bereken nu direct de premie voor uw brommerverzekering

Brommerverzekering berekenen

Het Verzekeringscenter garandeert de goedkoopste brommerverzekering, wij zijn de specialist in goedkope brommerverzekeringen. Bereken nu zelf de goedkoopste premie voor uw brommer.
 

Nieuws

Online verzekeren!

Online verzekeren via internet kan vanuit

Alle maatschappijen

Tags

Goedkoop verzekeren
Goedkoopste verzekeringen
Goedkope verzekeringen

Snelmenu


(c) Copyright 2005 - 2018, www.verzekeringscenter.nl - Alle rechten voorbehouden.