Goedkope brommobielverzekering

Goedkoopste brommobielverzekering!Meer informatie over een goedkope brommobielverzekering

Iedereen die in het bezit is van een brommobiel dient deze verplicht te verzekeren tegen mogelijke ongevallen. Via zo'n verplichte brommobielverzekering is de schade die u anderen toebrengt dan altijd verzekerd. Er zijn verschillende soorten brommobielverzekeringen en het hangt van de verzekeringsvorm af of de schade wel of niet zal worden vergoed door de verzekering. We onderscheiden de WA en de All Risk brommobielverzekering welke beide een andere aansprakelijksheidsvorm hebben.

In Nederland zijn er twee soorten verzekeringen voor de brommobiel:

WA brommobiel verzekering
Een WA verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid)  is de simpelste en goedkoopste brommobielverzekering die wij in dit land kennen. Deze brommobielverzekering dekt enkel en alleen de schade die u (niet met opzet) aan anderen toebrengt. De kosten die u uzelf en uw voertuig toebrengt worden bij deze brommobielverzekering niet ook vergoed en deze zult u bij deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering dus ook zelf moeten voldoen.

All Risk Brommobielverzekering (Volledig Casco )
Een all risk brommobielverzekering, ook wel volledig casco verzekering genoemd  is de meest luxe onder de brommobielverzekeringen. Deze verzekering dekt niet alleen de schade die u aan anderen toebrengt maar ook de schade die u zelf oploopt. Daarom is dit ook de duurste brommobielverzekering.
 
De goedkoopste brommobielverzekering is dus de WA verzekering die alleen de schade van derden dekt, als u ook de schade van uzelf op de verzekering wilt verhalen dan kunt u kiezen voor een all risk brommobielverzekering, bij ons kunt u een goedkope WA brommobielverzekering afsluiten, maar ook een goedkope all risk brommobielverzekering.
 
Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!

Bereken nu direct de lage premie voor uw brommobielverzekering door alle verzekeringen voor de brommobiel met elkaar te vergelijken.

Brommobielverzekering berekenen

Het Verzekeringscenter garandeert de goedkoopste brommobielverzekering, wij zijn de absolute specialist in goedkope brommobielverzekeringen.

Bereken nu zelf de goedkoopste premie.
 

Nieuws

Online verzekeren!

Online verzekeren via internet kan vanuit

Alle maatschappijen

Tags

Goedkoop verzekeren
Goedkoopste verzekeringen
Goedkope verzekeringen

Snelmenu


(c) Copyright 2005 - 2018, www.verzekeringscenter.nl - Alle rechten voorbehouden.