Goedkope motorfietsverzekering

Goedkoopste motorfietsverzekeringMeer informatie over een goedkope motorfietsverzekering

Iedereen die in het bezit is van een motorfiets dient deze verplicht te verzekeren tegen mogelijke ongevallen. Via zo'n verplichte motorfietsverzekering is de schade die u anderen toebrengt dan altijd verzekerd. Er zijn verschillende soorten motorfietsverzekeringen en het hangt van de verzekeringsvorm af of de schade wel of niet zal worden vergoed door de verzekering. We onderscheiden de WA en de All Risk motorfietsverzekering welke beide een andere aansprakelijksheidsvorm hebben.

In Nederland zijn er twee soorten verzekeringen voor de motorfiets:

WA Motorfiets verzekering
Een WA verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid)  is de simpelste en goedkoopste motorfietsverzekering die wij in dit land kennen. Deze motorfietsverzekering dekt enkel en alleen de schade die u (niet met opzet) aan anderen toebrengt. De kosten die u uzelf en uw voertuig toebrengt worden bij deze motorfietsverzekering niet ook vergoed en deze zult u bij deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering dus ook zelf moeten voldoen.

All Risk Motorfietsverzekering (Volledig Casco )
Een all risk motorfietsverzekering, ook wel volledig casco verzekering genoemd  is de meest luxe onder de motorfietsverzekeringen. Deze verzekering dekt niet alleen de schade die u aan anderen toebrengt maar ook de schade die u zelf oploopt. Daarom is dit ook de duurste motorfietsverzekering.
 
De goedkoopste motorfietsverzekering is dus de WA verzekering die alleen de schade van derden dekt, als u ook de schade van uzelf op de verzekering wilt verhalen dan kunt u kiezen voor een all risk motorfietsverzekering, bij ons kunt u een goedkope WA motorfietsverzekering afsluiten, maar ook een goedkope all risk motorfietsverzekering.

Bij ons kunt u de volgende

Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!

Bereken nu direct de lage premie voor uw motorfietsverzekering door alle verzekeringen voor motorfietsen met elkaar te vergelijken.

Motorfietsverzekering berekenen

Het Verzekeringscenter garandeert de goedkoopste motorfietsverzekering, wij zijn de absolute specialist in goedkope motorfietsverzekeringen.

Bereken nu zelf de goedkoopste premie.

Nieuws

Online verzekeren!

Online verzekeren via internet kan vanuit

Alle maatschappijen

Tags

Goedkoop verzekeren
Goedkoopste verzekeringen
Goedkope verzekeringen

Snelmenu


(c) Copyright 2005 - 2018, www.verzekeringscenter.nl - Alle rechten voorbehouden.