Over ons


Het Verzekeringscenter is ťťn van de goedkoopste websites op het gebied van verzekeringen.

Dagelijks bezoeken honderden bezoekers onze websites en melden schaden, sluiten verzekeringen af, vragen informatie aan of vragen offertes aan viaj onze websites.

Het Verzekeringscenter is een zelfstandige en onafhankelijke aanbieder van verzekeringen op  internet.
Het Verzekeringscenter staat  voor een nieuwe vrijheid op het gebied van verzekeren! Dankzij onze verregaande automatisering kunt u bij ons zelf de premies voor alle verzekeringen berekenen en daarna eventueel zelf uw gekozen  verzekering afsluiten. Wij maken bewust geen gebruik van een callcenter of van tussenpersonen want alle communicatie verloopt via e-mail of via de site. En dat scheelt flink in de totale kosten, wij kunnen u daardoor een veel lagere premie bieden met een betere dekking dan gemiddeld wordt aangeboden. 

Kortom, wij staan voor vrijheid en kwalitatieve goedkope verzekeringen!

Inkomsten
Het vergelijken van de premies en het vrijblijvend opvragen van offertes is voor consumenten en bedrijven gratis. Alle verzekeringen kunt u online afsluiten via onze website. Het Verzekeringscenter krijgt haar inkomsten uit het doorsturen van de offerteaanvragen en het sluiten van verzekeringen.


Onafhankelijk
Het Verzekeringscenter is een onafhankelijk financieel vergelijker.Dagelijkse controleren onze medewerkers voor u de meest scherpe premieís bij elke verzekeraar. Wij bemiddelen in verzekeringen die alleen via internet aangeboden worden. Door deze werkwijze blijven onze kosten heel laag. Onze premies liggen vaak tussen de 10% en 35 % lager dan andere internetaanbieders.


Het Verzekeringscenter biedt ondermeer verzekeringen aan van de volgende verzekeraars:
 
Aegon Allianz Nederland Arag Avero Achmea Axa Das Delta Lloyd Elvia Erasmus Verzekeringen Europeesche Fortis ASR de Goudse London Nationale Nederlanden Reaal Verzekeringen Unigarant Zevenwouden Verzekeringen Voogd
 

Nieuws

Alle maatschappijen

Goedkoop verzekeren
Goedkoopste verzekeringen
Goedkope verzekeringen

Snelmenu


(c) Copyright 2005 - 2018, www.verzekeringscenter.nl - Alle rechten voorbehouden.