Wie zijn wij

 
Het Verzekeringscenter is een onafhankelijke financiele  vergelijker in verzekeringen.

Wij bemiddelen in verzekeringen die alleen via internet aangeboden worden, door deze werkwijze blijven onze kosten heel laag.
Dagelijkse controleren onze medewerkers voor u de meest scherpe premies bij elke verzekeraar.

Onze premies liggen vaak tussen de 10% en 35 % lager dan andere aanbieders.

Waarom het Verzekeringscenter?
Doordat wij enerzijds zorgen voor de meest scherpe premies en anderzijds een prima service verleent zijn hierdoor zijn al vele klanten u voor gegaan.

Het Verzekeringscenter biedt ondermeer verzekeringen aan van de volgende verzekeraars: Aegon, Allianz Nederland, Arag, Avero Achmea, Axa, Das, Delta Lloyd, Elvia, Erasmus Verzekeringen, Europeesche, Fortis ASR, Goudse, London, Nationale Nederlanden, Reaal Verzekeringen, Unigarant en Zevenwouden Verzekeringen

Onze voordelen?
  • Premievoordeel: U hoeft niet te betalen voor dure kantoorgebouwen want..
  • Wij werken uitsluitend via internet, hierdoor blijven onze kosten zeer laag en uiteindelijk kan dat u enkele honderden euroís voordeel geven per jaar.
  • Het Verzekeringscenter zorgt er een uitstekende service en heeft klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel staan.
  • Snelheid: Wij streven er ernaar om elke aanvraag direct te behandelen. Wij zorgen ervoor dat binnen 1 werkdag uw aanvraag wordt behandeld. U hebt hierdoor geen last van lange wachttijden bij verzekeraars.
  • Onafhankelijk: wij werken samen met verschillende verzekeraars. Het voordeel hiervan is dat u de prijzen kunt vergelijken van de meeste verzekeraars.
  • Hulp: Bij ons heeft u 24 uur per, 7 dagen in de week recht op hulp!
  • U heeft meestal ook zelf de mogelijkheid om te kiezen welk eigen risico u wenst.

Hoe onafhankelijk zijn wij?
Het Verzekeringscenter verstrekt actuele gegevens over vrijwel alle producten en diensten van financiŽle instellingen in Nederland.
Aanbieders van financiŽle producten hebben geen enkele zeggenschap over de activiteiten van het Verzekeringscenter en over de getoonde informatie op onze websites.

Inkomsten
Het vergelijken van de premies en het vrijblijvend opvragen van offertes is voor consumenten en bedrijven gratis. U kunt bij ons diverse verzekeringen online afsluiten via diverse websites.

Wij verkrijgen onze inkomsten uit het doorsturen van de offertes en de aanvragen om zodoende verzekeringen af te sluiten.

Streamway - KvK nr: 24395591

Nieuws

Alle maatschappijen

Goedkoop verzekeren
Goedkoopste verzekeringen
Goedkope verzekeringen

Snelmenu


(c) Copyright 2005 - 2018, www.verzekeringscenter.nl - Alle rechten voorbehouden.